Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Haii..
Saudala saudali chikibom,chikibom
Alhamdulillah, hari ini cuaca sangat best. duduk dalam rumah pun sejuk bak hang. ayaq paip pun sejuk gedi. mana tak nye kat luaq hujan rahmat. :)

CS duduk rumah boring, al-maklong le dah start cuti sem. terperuk je la dalam rumah ni. so tadi sampil2 dok blogwlking, CS singgah jugak ke blog Hazwan Hairy ni . then tengok2 blogger retis wat segmen. simple je tak payah wat karangan STPM pung. tp kalu nak buat lagi baguih. hehe
Ok. merujuk kepada perkara diatas, sukacita dimaklumkan CS aka ciksue dengan ini join SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY. 

Hampa kenai dop HAZWAN HAIRY tu sapa.. kalu tak kenai ish hampa memang la.... moh le singgah rumah dia eh -.-" maksud wa blog dia.. beliau merupakan blogger yang active , famous. blogger retis tahu. rugi ar kalu x kenai dia..even CS jarang dh update2 blog, tp CS sentiasa mengikuti perkembangan blog beliau. banyak sangat input menarik yang sangat berguna. blog beliau pun tersusun kemas. CS paling suka background tuh. simple but ohsem.haha 

Sapa2 yang nak join ,moh le cepat2 cikit,klik link atas tuh, kamu akan sampai kedunia Hazwan Hairy.  
hadiah menarik tahu...


notapoketseluaq: Take Note >>Tarikh last 25/14/2013<<

k.salam.

Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

7 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

hazwan hairy said...

hahaha rajinya cik su karang ayat ni..bguih lah depa ni..hahaha...ish xde dah skrg ni org dh xknl...blog pn dh slow..hahaha..btw tq so much sbb sudi support lagi segmen dri hery..all the best ok...

Nur Shuhada said...

@hazwan hairymai time rajin boleh la karang ayat bagai,huhu.ye wc. :)

Iehah Farihah said...

singgah

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

selamat bersegment & good luck.

Nor Atiqah Aisyah said...

dr segmen yg sama..
gudluck, btw nice blog :)

http://ikasayangaboy.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

Mimie Najib said...

tahniah.. =)

Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

http://april-in-love.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

blog utama : hanyadihatiku.blogspot.com

Puteri Diana Zulkiffli said...

assalamualaikum...
Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog Shuhada balik...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat... salam ukhuwah fillah! =) wassalam

http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm

deno said...

deno datang dari blog hazwanhiaty :) done FOLLOW sini499..! jom ke blog deno? --->>> DayangDeno

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com