Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

Fenomena Kiyomi, Gwiyomi.... APAKAH????

Assalamualaikum w.b.t
haii...


Dulu Parody Gangnam Style>> sekarang Parody Kiyomi pulak doh...

Hampa perasan dop la ni fenomenan Kiyomi or dalam bahasa lain Gwiyomi semakin berleluasa..rase nye ramai dah kot yang dah tahu. tp sapa yang ketinggalan tuh mohon search utube segera..haha. CS first time just dengaq lagu dia je, best & cute sangat, terus download.haha. sekarang tak sangka plak banyak gila video2 kt utube. tak caya p buka utube... yang buat versi gwiyomi ni plak semua cute2 bak hang.mmang free je hampa dok tengok awek2 comel belake.

Memang asalnye video kiyomi yang cute tuh dari korea. sekarang bukan kata orang2 korea je yang buat video parody Gwiyomi tuh, orang M'sia pun gila bapak ramai yang berlumba-lumba nak menunjukan aksi2 cute miut mereka.acano tuh... kiut habis 

"Gwiyomi maksud dia cute,comel or seorang yang comel" ha lebih kurang macam gitu la ropenye maksud kiyomi tuh..
"Hari"
Gwiyomi, atau Kiyomi adalah lagu K-pop dinyanyikan oleh penyanyi Indie Korea Selatan yang bernama "Hari" . lagu Gwiyomi ni merupakan lagu single terbaru beliau dan pelbagai versi gwiyomi ini telah diinspirasikan oleh seorang K-pop rapper @ penyanyi K-pop terkenal iaitu 
Jung Il Hoon yang berasal dari kumpulan Btop Jung Il Hoon dipanggil Gwiyomi Player,  berikutan penampilan Jung di  acara , BtoB MTV DiaryMany. . tu je kot CS nak cerite..

wa perasan kat iklan nuffnang pun dah jadi gwiyomi.haha.. DIGI wat contest " Buddyz Gwiyomi Contest"
*Create your own version of the Gwiyomi video stand a chance to watch GG,AOA,and a mysterious 
K-Pop artist LIVE!!! sape nak join g ar..



   
ni ar Jung Il Hoon tuh (Gwiyomi Player)

siap ada guide ha..ambik kau.


so layan ar video2 Gwiyomi Song





CS suka budak nih.comel sangat die wat gaya Gwiyomi tuh :)

video ni yang paling lawak. haha..btw maria cute
Maria Elena (kiyomi)

k .that all..salam.

notapoketseluaq: .lepas ni parody apa pulak la ek..:)



Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

10 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Haruno Hana 하나 said...

paling suka video budak tu.. haha.. comel sangat :D

Nur Shuhada said...

@Haruno Hana 하나kan..comel sgt

hazwan hairy said...

rsa mcm mnk buat juga lah...u think?hahahha

Nur Shuhada said...

@hazwan hairyaii teringin jgk ke..huhu,buat je hairy.msti cute.hahaha :D

Condoriano said...

uh tu lah pandai je orang Korea ni tarik hati seluruh dunia kan? :)

Alia Erfani said...

heheheh. terasa macam nak buat. hahaha, tak de ah. gurau je, tapi comel la sapa yg buat,

Ahmad Kamil said...

awak taknak ke pulak buat video gwiyomi?? hihi..=P

5 jenis roommate yang akan anda temui

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/5-jenis-roommate-yang-mungkin-anda.html

Nur Shuhada said...

@Alia Erfani: buat je..mesti comel :)

Nur Shuhada said...

@Ahmad Kamil : x berminat nk buat ar plak.haha..

Marry Kenzhu said...

Kiyomi.... ^,^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com