Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

~ Mock Meeting ~

Assalamualikum w.b.t 

           Diharap anda semua berada dalam keadaan sihat hendak Nya, disamping orang-orang yang tersayang.  Actually wa nk post entry ni lama dah tapi tergendala disebabkan kesulitan yang tidak dapat dielakkan. so know baru nak publish..

           5 March 2013 merupakan tarikh we olls dikehendaki membuat mock meeting aka meeting olok2 gitu..udah macam meeting company sendiri pulop rasenye. Ada CEO, secretary, manager segala. Semua pakat bajet smart, bajet owg kaya2.haha...Mock meeting ni jugak merupakan pengalaman yang best untuk semester ni and we olls tersangatlah berpuas hati dengan hasil kerjasama kami berenam.,even just olok2, but we do well. Dengan tugasan yg we olls satu kelas dapat tuh, yang malas boleh jadi rajin,  sampai x cukup tdoq.besa ar tuh kan. ha nampak tak betapa kami excited nya nak present mock meeting tuh dihadapan sir kesayangan kami, hasilnya time sir bagi carry mark subject office alhamdulillah even x da la tinggi sgt & xda la rendah. Sempat la jugak tengok markah untuk presentation mock meeting tu. Agak tinggi markah group kami berbanding group lin..syukur skali ag. so malas nak citer banyak2..:D
ok know layan ar gambaq2 kami sebelum and selepas mock meeting ritu :)


Sebelum hari kejadian >> 6six Sdn. Bhd<<
Dari kiri :Finance Manager,Design Manager, Human Resource Manager, CEO, Secretary and Marketing Manager, 

our CEO (comey kan)

senyum jangan tak senyum :)

tudia nampak gemuk and tudung x menjadi disitu..
( faktor angin) besa la dok Melbourne sejuk.angin sempoi2 bahasa. 
"kesian..... angin jugak dipersalahkan". k.bai

lepa ni kaki bergambaq ( berlakon je tuh).haha

ada owg kata dah rope persatuan peguam2 semalaysia..kih2 
(geng2 ni bergambaq laju)..


k tu je gambo2 yang sempat diambil.thank sebab bace blog wa,
salam.


notapoketseluaq: wa nk final dah.28 nih start..em..doakan wa ye.. :)


Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

1 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Anonymous said...

nak tanya. kalau bahagian financial kami nak cite pasal apa eik? sebab kami pon ada mock meeting juga. but tak tau nak buat apa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com