Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

H.U.J.A.N



hai :)

Diharap anda semua berada dalam keadaan sihat disamping orang-orang yang tersayang..
Actually wa baru je habis exam kul 11.00 pagi td, balik bilik trus update.hewhew.penat, peluh pun tak kering ag nih.tetiba wa jadi semangat nak update blog arini.

Tadi wa exam CTU151. wa xtau ,wa tgk soklan bahagia B senang, mcm straight to the point jgk la..tp wa xtau adakah jawapan yang wa berikan menepati skema jawapan ke idok ..huhu..harap2 betoi la jawapan wa tuh.

so know i have 3 more paper... BEL260, OMT115, and OMT182.
paper last 13 april... lambat ag bak hang.. arini baru 31 mac. 

Pastu korang perasan x sejak2 nih, wa rase dunia nih panas sangat2, wa rase kita banyak wa dosa nih..dah lama x hujan. kemarau teruk nih..wa xtau sama ada kat kedah je ke yang panas.. kat negeri-negeri lin sama jugak ka????

Panas yang bukan sebarangan wa nk g kelas ritu pun pening terus kepala..even dah mandi pun panas ag, tidur malam berpeluh, buka kipas pn macam x dak kipas. pastu kt UITM wa plak ada masalah kekurangan bekalan air. dieowang suwuh berjimat guna air, sekali terputus bekalan air, mau tak busuk le student uitm kat kedah nih..hik2 :D

so mohon berjimat ye adik2,akak2,abang2,pakcik2 kt kafe, makcik2 kt dinning  :)

mohon la sama2 kita berdoa agar allah menurunkan hujan rahmat kt bumi ni, 



kan best kalu hujan turun,leh main hujan :D

>>Antara manfaat HUJAN<<
Membersihkan udara
Menyuburkan Tanaman
Membekalkan air kat empangan


     Doa2 memohon hujan turun :)


    notapoketseluaq: wa sedih ar t wa kne berpindah ke kolej lain.em nasib badan.sabo je la..
                              eh lupa plak, doakan wa 3 paper ag..hehe..

    sekian,wasalam..

    Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

    3 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

    AyueJean AJ said...

    AJ suka hujan..
    Tapi bila lebat sangat jadi takut..

    hazwan hairy said...

    skg cuaca xmentu tp kan pns dia mlmpau..haha

    wisata outbound said...

    nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com