Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

H.U.J.A.N



hai :)

Diharap anda semua berada dalam keadaan sihat disamping orang-orang yang tersayang..
Actually wa baru je habis exam kul 11.00 pagi td, balik bilik trus update.hewhew.penat, peluh pun tak kering ag nih.tetiba wa jadi semangat nak update blog arini.

Tadi wa exam CTU151. wa xtau ,wa tgk soklan bahagia B senang, mcm straight to the point jgk la..tp wa xtau adakah jawapan yang wa berikan menepati skema jawapan ke idok ..huhu..harap2 betoi la jawapan wa tuh.

so know i have 3 more paper... BEL260, OMT115, and OMT182.
paper last 13 april... lambat ag bak hang.. arini baru 31 mac. 

Pastu korang perasan x sejak2 nih, wa rase dunia nih panas sangat2, wa rase kita banyak wa dosa nih..dah lama x hujan. kemarau teruk nih..wa xtau sama ada kat kedah je ke yang panas.. kat negeri-negeri lin sama jugak ka????

Panas yang bukan sebarangan wa nk g kelas ritu pun pening terus kepala..even dah mandi pun panas ag, tidur malam berpeluh, buka kipas pn macam x dak kipas. pastu kt UITM wa plak ada masalah kekurangan bekalan air. dieowang suwuh berjimat guna air, sekali terputus bekalan air, mau tak busuk le student uitm kat kedah nih..hik2 :D

so mohon berjimat ye adik2,akak2,abang2,pakcik2 kt kafe, makcik2 kt dinning  :)

mohon la sama2 kita berdoa agar allah menurunkan hujan rahmat kt bumi ni, 



kan best kalu hujan turun,leh main hujan :D

>>Antara manfaat HUJAN<<
Membersihkan udara
Menyuburkan Tanaman
Membekalkan air kat empangan


     Doa2 memohon hujan turun :)


    notapoketseluaq: wa sedih ar t wa kne berpindah ke kolej lain.em nasib badan.sabo je la..
                              eh lupa plak, doakan wa 3 paper ag..hehe..

    sekian,wasalam..

    Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

    "1st Giveaway by LINA'S JOURNEY"


     

    hai semua harini aku rasmikan 1st giveaway from LINA'S JOURNEY
    hadiah menarik akan diberikan. 5 pemenang dicari
    klik banner untuk join


     
    senarai hadiah:
    2 helai A dan 2 helai B
    1 hadiah misteri

    giveaway berlangsung dari 26/3/2013-16/4/2013

    syarat:
    • Blogger Malaysia
    • follow blog LINA'S JOURNEY dan like fanpage BLOG LINA'S JOURNEY
    • buat entry bertajuk "1st Giveaway by LINA'S JOURNEY" 
    • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
    • tinggalkan link entry anda di kotak komen

         apa yang penting!
    •  pemilihan pemenang berdasarkan TOP REFERRAL
    • giveaway ini akan terbatal jika peserta tidak melebihi 50 peserta
    • peserta yang tidak ikut syarat senang diatas, serta merta n automatik BATAL!!











    Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

    ~ Mock Meeting ~

    Assalamualikum w.b.t 

               Diharap anda semua berada dalam keadaan sihat hendak Nya, disamping orang-orang yang tersayang.  Actually wa nk post entry ni lama dah tapi tergendala disebabkan kesulitan yang tidak dapat dielakkan. so know baru nak publish..

               5 March 2013 merupakan tarikh we olls dikehendaki membuat mock meeting aka meeting olok2 gitu..udah macam meeting company sendiri pulop rasenye. Ada CEO, secretary, manager segala. Semua pakat bajet smart, bajet owg kaya2.haha...Mock meeting ni jugak merupakan pengalaman yang best untuk semester ni and we olls tersangatlah berpuas hati dengan hasil kerjasama kami berenam.,even just olok2, but we do well. Dengan tugasan yg we olls satu kelas dapat tuh, yang malas boleh jadi rajin,  sampai x cukup tdoq.besa ar tuh kan. ha nampak tak betapa kami excited nya nak present mock meeting tuh dihadapan sir kesayangan kami, hasilnya time sir bagi carry mark subject office alhamdulillah even x da la tinggi sgt & xda la rendah. Sempat la jugak tengok markah untuk presentation mock meeting tu. Agak tinggi markah group kami berbanding group lin..syukur skali ag. so malas nak citer banyak2..:D
    ok know layan ar gambaq2 kami sebelum and selepas mock meeting ritu :)


    Sebelum hari kejadian >> 6six Sdn. Bhd<<
    Dari kiri :Finance Manager,Design Manager, Human Resource Manager, CEO, Secretary and Marketing Manager, 

    our CEO (comey kan)

    senyum jangan tak senyum :)

    tudia nampak gemuk and tudung x menjadi disitu..
    ( faktor angin) besa la dok Melbourne sejuk.angin sempoi2 bahasa. 
    "kesian..... angin jugak dipersalahkan". k.bai

    lepa ni kaki bergambaq ( berlakon je tuh).haha

    ada owg kata dah rope persatuan peguam2 semalaysia..kih2 
    (geng2 ni bergambaq laju)..


    k tu je gambo2 yang sempat diambil.thank sebab bace blog wa,
    salam.


    notapoketseluaq: wa nk final dah.28 nih start..em..doakan wa ye.. :)


    Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com