Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

Dinner Dine With Style


Assalamualaikum w.b.t
diharap anda sihat disamping orang2 yang tersayang :)

anak itik berlari-lari,
haiii selamat pagi...

haha.  amacam intro bagi pantun bak hang..2 kerat ag, kau hade, xdaa kn.. :)

Kalau hampa perasan wa ada cerita kat entry yg lepas pasai dinner yang wa nk attend tu. ala yang wa kalut nk cri baju untuk dinner x dapat2 ag kih. klik sini actually dinner tuh senior part 4 yang buat, dieowg dikehendaki organized satu event. salah satu kelas part 4 Office Management lepa wat event dinner ni lah.

Another 3 class dieowg wat event:
  • "School Attack"
  •  "Kemuncak Seni & Warisan" 
  • Sofistikatedkah Ideamu? (pertandingan perucapan awam) " 
kesemua event tuh aq pergi tengok kecuali event School Attact sbb dieowg wat dekat sekolah mna tah.ye la nama pun School comfm ar wat kt sekolah kn.haha..





wa suka event senior kelas D buat " Kemuncak Seni & Warisan". best sgt. nampak tersusun, wa enjoy sangat, wa mai awal2 kot kt dewan kul 8 tuh dh ada dh kt sne. punya semangat . penceramah jemputan pn ohsem sangat, macam2 die cerita pengalaman dia kt oversea. wa lupa plak nma penceramah tuh.kih2. penceramah tu siap nyanyi bagai, siap berpuisi orang seni la kata kn. pastu ada gimik bagai, ada tarian, pertunjukkan silat, nyanyian irama asli. wa terbuai seketika. antara lagu yang wa ingat, lagu ayam den lopeh, pastu ada sowg penari tuh berduit dengan salah sowg pakcik dalam band tuh, nyanyi lagu "Budi Setahun Segunung Intan" lagu lama bak hang. Ahmad Jais feat Kartina Dahari.. riuh satu dewan. wa suka sangat. best lagu tuh. hehe

ok aq tersasar ,maaf . melalut pasai lain.

ok berbalik kepada topik perbincangan kita about Dinner..
Dinner tuh berlangsung dekat Hotel Swiss Inn Sg.Petani. boleh tahan la, bagi wa makan pn ok, walaupun ramai jugak merungut x sedap lah, macam2 bagai, tp bagi wa ok dh tuh, wa g dinner tuh pn sbb nk support senior2..esk2 time wa dan kwn2 yg lain plak nk kne wat event. so x salah ambik pengalaman tengok  cara lepa arrange or  manage that event. so disitu mungkin kita boleh tengok kelemahan dan juga kebaikan semasa event tuh berlangsung. nanti time kiteowg plak nak kena organized event boleh la jgk upgrade ag kn, bagi gempak cikit. hehe


so wa x mau beletiaq dah, layan ar gambar2 dinner ritu.

Amira ,shu, ira


Amira, Wani, Ira, Shu :)
baju2 kiteowg x melambang kn tema dinner Glamorous dan Fabulous ..haha..lantak p, :)


gadis -gadis Uitm 


buruk muka wa. senyum pesen pa x tau 


GRILLED CHICKEN BREAST GARLIC POTATO (mohon terliuq)

"Chocolate Moist Cake Strawberry Compote"
(sedap.tp manis bak hang)

oh lupa pemenang Miss & Mr Glamorous 
Miss Glamorous : Hanis Hanini (satu kelas ngan wa) 
Mr. Glamorous : Nuzul Radziman (senior part 4)

nak tunjuk pn sayang ar wa lupa nk ambik gmbo Miss & Mr. Glamorous tuh :)
k .itu sahaja untuk kali ni


sekian, terima kasih kerana baca entry ni :)

notapoketseluaq: arini x dak nota nak habaq . tata ;)


Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com