Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

Story 1,2,3 :)


Jawab salam(tak jawab dosa) :)

Malam ni terasa jari ni ringan pulop nak menghupdate. almaklong la sebelum2 ni agak susah nak update line  siput sikit kt kolej. oh btw, wa nak habaq yang wa ada kat rumah sekarang. walaweh.... best "BAK HANG" boleh on9, boleh makan ramai-ramai plus makan pun sedap2 , boleh bergaduh manja dengan adik2 wa & boleh macam2 ag ar. nikmat kot kalau dok kat umah nih, tapi wa cuti takat ari sabtu je, kira okey ar tu, daripada x da kan. 

Story 1 :    Pagi tadi masjid depan umah wa buat kenduri sempena maulidur rasul ,ramai juga orang kampung datang. termasuk ar wa hehe. bab makan laju je kan. Sempena Maulidur Rasul ni sama2 la kita perbanyakkan selawat, bukan kata just selawat untuk hari Maulidur Rasul je tapi selawat la hari-hari. banyak fadilat kalu berselawat nih :)
* Sabda Rasulullah SAW : " Sesungguhnya manusia yang paling utama denganku pada hari kiamat ialah yang paling banyak berselawat ke atasku" (Hadith riwayat Imam Tirmizi daripada Abdullah bin Mas'ud r.a)

Story 2:     22 Feb 2013, wa dijemput hadir ke dinner anjuran student Part 4 Office Management. Chewah..lagi sekali wa ulang dijemput ye..haha ,ini semua poyooo(wa pun nak guna word ni) :p 
wa masih dalam keadaan khayalan&igauan..haha . x boleh blah kan. sila bagi penampou sedas dua. ok wa sambung Tema Dinner ni "GLAMOROUS AND FABULOUS" .ni masalah wa. kalu nak cari baju memang wa failed.wa penah g dinner tp tema nye bebas. tapi ni ada pulop Tema segala.guano pulop nih, berat nanang aih. skung wa masih memikior baju ape la wa nak pakai nanti. kang wa pakai serabai2 kang ape pulop deme kata kat teman kan. 

pakai gini kot gamaknye .haha

Story 3:    wa ngntuk beb ..haha. kul 1.05 pgi dh pn. esk wa cuti ag, best sgt. esk wa nak belajou wat kuih karipap dpd chef agak terkenal dikalangan kaum kerabat famly wa tak lain x bukan mak wa.:) Peace mak(esk kak nak main tepung) ngee :D

k ..tata semua.
nite.
take care.
tdoq elok2,
jatuh katil, miscall wa k.
 
* eh cop2 , ada sapa2 yang ada cadagan about pakaian ape yg sesuai utk wa pakai time dinner nanti yang berkonsepkan G&F(rujuk diatas) sila tinggalkan komen anda ..jasa mu dikenang.tq :)
salam :)

Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

12 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

EH - Ekslamasi Holistik said...

Suka makan karipap :)

Nur Shuhada said...

@EH - Ekslamasi Holistik kan. karipap sedap sgt.lagi2 kalu air tangan ibu, hehe :)

HanaNabihah said...

SAW...

Uhui lama tak mkn karipap. Mohon pos laju. Hehe.

Baju? Err pakai baju yg ala-ala dress la sue. Kalau boleh kaler yg gold/black or white. =)

hazwan hairy said...

haa muncul pun..haha...

Hanida Moss said...

glamorous and fabulous tu pakai laa macam hollywood punya red carpet. hehe :p

Nur Shuhada said...

@HanaNabihahhaha.mohon tunggu satu tahun akan datang bwu sampai kot..kih2 :p
owh,dress ea.em ada trpkir gk nk pkai dress tp sesuai ke. kite ni x tinggi lampai..kui2 :)

Nur Shuhada said...

@hazwan hairyhaii hairy..hehe.muncul dh ni sekian lama x menghuptade :)

Nur Shuhada said...

@Hanida Mossamboi..ala2 hollywood ea.haha,

nanieybarnieylurviey said...

Bestnye masjid dpn rumah je :)
Tang bab baju dinner mmg slalu pening nk pilih plus lau tema tu mcm ssh je kte nk cri. Hee
Da siap menuntut belum ni pasal karipap :)

ANISRAHIM said...

Alah skrg semua pakaian pon glamorous and fabulous kan. hihi pakai gaun pon ok, abaya ala2 industan versi melayu hihihi

SyamimiNazifa said...

mimi pun baru balik ni, memang bestlah dapat online :>

Miss Sue said...

pakai lah peplum ! hiks <3 alarhh pakai dress pastu pakai halfmoon pon dah glam dear, janji pandai main colour :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com