Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

Story 1,2,3 :)


Jawab salam(tak jawab dosa) :)

Malam ni terasa jari ni ringan pulop nak menghupdate. almaklong la sebelum2 ni agak susah nak update line  siput sikit kt kolej. oh btw, wa nak habaq yang wa ada kat rumah sekarang. walaweh.... best "BAK HANG" boleh on9, boleh makan ramai-ramai plus makan pun sedap2 , boleh bergaduh manja dengan adik2 wa & boleh macam2 ag ar. nikmat kot kalau dok kat umah nih, tapi wa cuti takat ari sabtu je, kira okey ar tu, daripada x da kan. 

Story 1 :    Pagi tadi masjid depan umah wa buat kenduri sempena maulidur rasul ,ramai juga orang kampung datang. termasuk ar wa hehe. bab makan laju je kan. Sempena Maulidur Rasul ni sama2 la kita perbanyakkan selawat, bukan kata just selawat untuk hari Maulidur Rasul je tapi selawat la hari-hari. banyak fadilat kalu berselawat nih :)
* Sabda Rasulullah SAW : " Sesungguhnya manusia yang paling utama denganku pada hari kiamat ialah yang paling banyak berselawat ke atasku" (Hadith riwayat Imam Tirmizi daripada Abdullah bin Mas'ud r.a)

Story 2:     22 Feb 2013, wa dijemput hadir ke dinner anjuran student Part 4 Office Management. Chewah..lagi sekali wa ulang dijemput ye..haha ,ini semua poyooo(wa pun nak guna word ni) :p 
wa masih dalam keadaan khayalan&igauan..haha . x boleh blah kan. sila bagi penampou sedas dua. ok wa sambung Tema Dinner ni "GLAMOROUS AND FABULOUS" .ni masalah wa. kalu nak cari baju memang wa failed.wa penah g dinner tp tema nye bebas. tapi ni ada pulop Tema segala.guano pulop nih, berat nanang aih. skung wa masih memikior baju ape la wa nak pakai nanti. kang wa pakai serabai2 kang ape pulop deme kata kat teman kan. 

pakai gini kot gamaknye .haha

Story 3:    wa ngntuk beb ..haha. kul 1.05 pgi dh pn. esk wa cuti ag, best sgt. esk wa nak belajou wat kuih karipap dpd chef agak terkenal dikalangan kaum kerabat famly wa tak lain x bukan mak wa.:) Peace mak(esk kak nak main tepung) ngee :D

k ..tata semua.
nite.
take care.
tdoq elok2,
jatuh katil, miscall wa k.
 
* eh cop2 , ada sapa2 yang ada cadagan about pakaian ape yg sesuai utk wa pakai time dinner nanti yang berkonsepkan G&F(rujuk diatas) sila tinggalkan komen anda ..jasa mu dikenang.tq :)
salam :)

Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com