Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

DISAAT LINE WIFI LAMBAT KESERABUTAN MELANDA....Arrghhhhh !!!

salam...w.b.t

diharap anda semua berada dalam keadaan sihat hendak Nya,wa lama x huptude blog wa.mlm nih eden try , :)

kesunyian malam , kedengaran kipas siling berputar dengan lajunye ibarat helikopter mendarat di padang sekolah bukit kayu manis.
jam di laptop wa menunjukkan tepat pukul 10.26 minit malam. dalam keadaan yang serabut,tangan kiri mengaru-garu kepala,rambut tak terurus itu tandanye kepala wa banyak kelimumuq kot "guna la head and sholders" kata hati kecil wa. boleh dikatakan serba serbi serabut nih .dengan mata wa kuyu nih,ngantuk aih... nasib baik wa dibekalkan air 100 plus peberet wa, rasa segaq la cikit.

actually wa fening baca article tah la serious wa fening. ekonomi + businnes. memang menabahkan diri wa yang keserabutan nih.. mybe wa x pham bahasa omputih kot, x pa wa gigih kn jugak bagi paham,baca banyak2 kali agak2 dh cecah seratuh empat puloh kali dh ni.wa teka .(eh wa tipu je)  .

wa dari tadi menghadap laptop nih.dengan harapan line wifi di kolej wa laju sepantas harimau cheetah mengejar mangsanye dengan penuh kebengisan plus kerakusan. tapi ternyata line kat sini ibarat siput mengkinzir buta .." Karam dilaut asam boi bubuh dalam air limau,eh sedapnye. Cik Melah melaporkan di tv  empat puloh .. see wa serabut sebenaqnya nih.wa nak wat koje pn tergendala,

wa rasa takat ni je wa boleh taip..kang terkeluaq plak keserabutan wa nih..ayat wa taip kat ats ni pn tah macam hilang arah ja.. cukup la mlm nih,,wa dpt update pn kira ok ar nih.dengan line kejab2 OK kejab2 KO,sakit hati tol .walaupn wa rase entry paling ngek wa taip nih..xpa la..janji wa puas..blog wa suka hati wa.. x mau baca sudah ..sila cancle ,harap maklong :)

tata..good night semua :)



notapoketseluaq : harap mereka2 yg berkenaan menghupgradekan line wifi secepat mungkin..kih2.



Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

5 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com