Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

hai..salam jumaat  pada semua blogger mahupun silent readers. actually ptg nih cik sue nak join contest dari tuan empunya blog yg glamor,hot, senang citer blog retis u..auww :D
cik sue pn dah lama x join contest nih, tertarik la plak dgn contest dari Hazwan Hairy nih, simple kot. hadiah yang ditawarkan pun menarik iaitu Kalender Eksklusif 2013 by Hazwanhairy dari Box Creative .

sape2 nak join or nak tahu lebih lanjut tentang contest ni >> KLIK SINI << ,ok :)


 ni ar kelander tuh,cantik kan :) 
kalau dpt kelender nih wahh,mau tepek kt hostle wa la..kih2


expired date : 12/12/2012

notapoketsseluaq: so ape tunggu lagi jom la ramai support contest by Hazwanhairy nih. "saya sudah anda bila lagi" :)





Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

24 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

hazwan hairy said...

hahaha tempek ja kat memna..btw terima kasih sbb sudi join n support blog hery dri awal smpai skrg...insyallah secra auto anda akn dpt sbb pengomen tegar dri dulu smpai skrg..

Nur Shuhada said...

@hazwan hairyhaha.yeke.sama2 kasih.sntiasa sokong anda & blogger yg lain :)

hazwan hairy said...

dah list snrai peserta blh lah BW dorg semua..ehhe

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Anak Kampung said...

Salam BK dtg dri segmen sme
dtg dgn rendh diri dan follow kome


http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da

Meera Ishak said...

meera dtg dari contest yg same :) visit mine back?
http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://www.hazwanhairy.com/2012/12/senarai-peserta-contest-kalender-2013.html

Cik Aien said...

singgah dan follow dr segmen yg sama....salam kenalan :)
http://asmadiaien.blogspot.com/

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

Azza Afdzal said...

blogwalking here from the same contest :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Shuhada said...

@hazwan hairyorait :)

Nur Shuhada said...

@beloGIsamhaii..salam perkenalan jgk ye..

Nur Shuhada said...

@HanaNabihahhehe..

Nur Shuhada said...

@Cik Fiethank follow..salam perkenalan. :)

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com