Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

PEPERANGAN FINAL EXAM MENANTI DI MELBOURNE

Assalamualaikum w.b.t



halo uolls..

.waa dh nak balik melboune esk.,syok sgt ..tiket flight waa x beli ag ni .waalawehhh stresss nih...hahahahahahkahkahkah (gelak jahat)
waa sebenaqnya x tau nk wat pendahuluan ape. waa kekurangan idea.....waa dh mula rasa lapo, bau gulai ikan kering mak waa panaskan kat dapur (apa waa merepek ni, xda kaitan langsung). ok abaikan..

errr   ......waa skippp la noh.., tetiba waa rasa bengong seketika ........................................................

>>>>>>>
>>>>>>> :D

Setelah lebih kurang seminggu waa menghabiskan cuti study week waa kat umah.. teruk un.. orang cuti stay at kolej je.study sana, tp waa balik rumah. cop2 waa bukan pulang saje2.. waa baca jugak buku beb.. cehh  bajet nk tunjuk rajin lewtu ...

waa x tau ar.. waa cuak gk ni selasa ni waa start exam, first paper BEL diikuti CTU, OMT aka office admin &  Math . haha..
waa bawu sentuh BEL & Ctu je..math haram x sentuh ag.

esk bawu waa balik melbourne merbok. lama kan waa cuti, mohon bg waa 2,3 das penampo(lebih pun x pa) waa redho.. xsedar diri nk exam. x reti2 nk balik kolej.. puihh !!..

Dalam 3 minggu jgk la, exam waa berlangsung. so waa kna usaha sehabis mungkin lawan musuh2, macam main game lak un.. dlm tempoh 3 minggu , exam berlangsung waa janji kt mak & ayah waa, waa x mau balik bila time minggu exam.

mak & ayh : "boleh caya ke" ????
anak mithali : percayaaaaaaa lahhhhhhhhhhhhhhh ............................


Sebelum waa balik melbourne  merbok menduduki exam. maklum la dah balik melbourne merbok nk update blog , online fb mana boleh , line kt sana siput sangat beb, time x exam pun waa haram payah nau nak buka. lagipun nak exam ,waa nak stop sat tumpu exam. bukan lama mna pun exam ni 3 minggu je. update blog bila2 pun boleh ye dok. !! waa disini ingin memohon maaf jika waa ada terkasaq bahasa, tersalah bicara sesama blogger2 yang waa kenai, kawan2 semua. harap hampa maafkan waa yang cumil ni, doakan waa agar dipermudahkan semasa jawab exam nanti. ;)


Lecture waa cakap bila kita nak jawab exam, jawablah dengan penuh bergaya..

macam ni boleh kot noh
(waa rasa rakan sebelah pengsan kalau tengok muka waa cam ni)


sekian wasalam..

notapoketseluaq: Terima kasih la pada siapa yang rajin singgah, terjah, skodeng blog waa yang tak seberapa ni. 



Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

15 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Fiza Suhaimi said...

Good Luck sis.. selamat berjuang! ;)

Nur Shuhada said...

@Fiza Suhaimiorait ,thank :)

Zul De Alexis said...

belajar rajin2 gud luck wat yg terbaek..ok? :)

Nur Shuhada said...

@Zul De Alexisorait wk.kita buat yg trbaik :)

PotiaCasaDelarossa said...

wah... wah..... semangat...

Nur Shuhada said...

@PotiaCasaDelarossamau tau ar..kne ar semangat nk exam nih :D

nadia farhana said...

goodluck2 :)

mohd helmy paijau said...

awak good luck...!!

hazwan hairy said...

hahahaha....gudluck ok!

Khalilah MNor said...

Hehe dulu kalau exam period langsung tak balik. Serious takkan study walau beg 3-4 biji beg buku bawak balik... Gud luck ye~!

Mr.Lidi Kepala Putih said...

cehh..melbourne...keh3.... tak leh blah :D

Nur Shuhada said...

@Mr.Lidi Kepala Putih weii Mr.Lidi jgn jelez...melbourne tahu :P haha

Nur Shuhada said...

@Khalilah MNorbetoi2..mmang pn.balik umah mmang pyah ar nk study,dok kolej lagi baik :)

Nur Shuhada said...

@hazwan hairyhehe..orait.tq :)

siti zulaikha said...

assalamualaikum awakk.. tag awak dalam segmen ni.. jom join.. (=
http://thatmyblognotyours.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com