Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

TIPS POWER ..haha

Assalamualaikum...hai uolls..
cm na arini puasa  hari kedua..OK tak, ke KO..
harap2 semua still ok ag..kepada sesiapa perut dia dh bershuffle tu..harap bwk bersabar ye..hehe
korang tgk tajuk pn POWER kn saja nak bg gempak cikit. ok staright to the point nak share ckit tips2 menarik lagi berguna ..


TIPS KEJUTKAN ORG BANGUN SAHUR yg agak MENCABAR hihihi

khas utk org yg liat bangun sahur...

1.Pegang anak jari kiri atau kanan sambil memanggil nama dia perlahan2
2.Sentuh bahu orang yang tidur tu dan goyangkan perlahan-lahan sambil panggil nama dia....
3.Renjis air kat muka dia...
4.Tampar-tampar manja pipi dia..
5.Tutup kipas/air cond 

Tapi kalau still tak ada effect,

1.Jerit nama dia sekuat hati...
2.Gigit ibu jari kaki dia, macam hantu toyol gigit
3.Simbah air sebaldi, kalau boleh air rendam baju dan stokin busuk korang
4.Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5.Goyang badan dia kuat-kuat dan jerit "tsunami" tsunami !!!

Tapi kalau still tak ada effect gak,

1.Pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka !!!! sambil seru nama dia banyak-banyak kali...
2.Pergi dekat dengan dia dan baca je surah Yassin !!

Tapi kalau still tak ada effect jugak... Ni je la cara terakhir..

1. Panggil je orang masjid atau surau untuk uruskan...kerana Tuhan lebih menyayanginya...Innalillahi wa inna ilaihi roji un...






Gambar hiasan :D


notapoketseluaq: sapa x posa penuh x leh dpt duit raya..ngee :D





Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

9 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com