Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

~ Contest MEGA 2012 Hazwan Hairy ~



haii..pa habaq semua..lama cheq x hupdate blog.arini bwu rasa berkesempatan nak menaip2..
actually td cik sue ada tertgk ada contest by Hazwan Hairy..so rasa terpangil untuk join that contest.....
mana tau menang..even cheq tau header cheq x secantik mana pn..ceh !!..xpa la..saja cuba nasib ..kih3



ehem3>>>>>>>>>ni la tuan empunya blog yg buat contest ni,
lawa kn header die nak banding dgn header cik sue..x dpt la secntik cm tu..



see..my header..tersangat la simple...
ok now..description my header >> cik sue x tau la cm x da description je..but just my header mngambarkan yg blog ni simple & hampa nampk kan ada kata2 kt bwah header tu "JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM" 

*disebalik kata2 tu cheq saja nak selit sedikit nasihat,peringatan ...Jadikan hari2 yg mndatang dgn lbh baik dri hari semalam dari segala aspek yg kita lakukan ..ingat allah..& juga membuktikan kita ni semakin bersedia menghadapi / mengingati kematian.. 
jangan dok seronok sangat lah !!!..( tetiba jadi ustaz lak ) hehe :D


sapa2 nak join contest ni 
>> SILA KLIK MANJA <<

notapoketseluaq: harap2 cheq la pemenang..kih3.....(perahsantan perasan)

Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

3 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

hairy said...

wahh jon..tq sgt2..cepat submit....hehe..all the best tau....hargai ni..

Nur Shuhada said...

@hairywelcome..orait..dh submit..ok :)

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com