Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

Cerita, Ceritu, Cerito :D

Assalamualaikum.... kepada sahabat2 blogger & juga kepada silent riders..semoga sihat disamping orang2 yang tersayang..



Lama tak update blog..rindu la plak..maklum la busy cikit la skung ni .kelmarin baru balik umah. kalau kat Merbok line tak berapa nak laju.besa la kna kalau dah dok hostle ni..oh untuk pengetahuan hampa ciksue dapat sambung belajar kt UITM Merbok tau dak.course biasa2 saja..but bgi ciksue quite challenging gk ar..ciksue x sempat nak update sebab busy cikit, urus pendaftaran, mcm2 ar dgn kne g MDS ag .penat sgt kne bgun awal, tidur x da la lmt sgt , tp letih ar semua nk cpt un..mkn,jalan, semua nk pantas..bak kata PM aka Pembantu Mahasiswa/i   still terngiang2 ag kt telinga ciksue., "pantas siswi, pantas.." haha.but fun sgt masa MDS dok wat senaman si tommy  dgn Ayumi lak un.best tau dak.actually ciksue dpt sambung blja .. syukur sgt2...kalau ikut kan dgn umur ciksue sekarang sepatutnye dh digree dh.kalau tengok member2 semua dok smbung digree . tp apa kan daya.jodoh tiada..eh2 apa yang ciksue ngarut ni..hehe..ciksue dpt smbung dip je..tp syukur sgt2 masih berkesempatan, berpeluang,allah mendengar setiap doa2 ciksue..alhamdulillah. even lambat pun ciksue x kisah. Selagi boleh belajar ciksue akan belajar .x kan ada sikap putus asa dalam diri ni.

Ciksue x dapat nak update banyak2 wat masa ni.. lgpn sekarang dah start kelas.. assignment pun dh ada..
hari selasa 19 jun 2012  ni nenek ciksue meninggal dunia.. ya allah terkejut gk la. sedih sangat..time tu plak ciksue kene g dewan perdana ada majlis perasmian himpunan usahawan Muhidin Yasin datang uitm merbok. dgn hst silent. suasana riuh rendah..memang ciksue x dengar langsung ayah call ..nenek meninggal pukul 7.30 pagi. pukul 11 bawu ciksue dapat tau..punya kalut la bilaa dapat tau nenek meninggal dalam otak ni dok pikiaq nak balik cepat ja..nasib baik ciksue ada saudara keje kt uitm.balik tumpang dengan dia ja..tu pn sampai umah kul 3 ptg. sebab saudara ciksue tu ada meeting.terpaksa la tunggu... tp alhamdulillah nasib baik ciksue sempat tengok arwah nenek & sempat jgk ikut serta masa mandi kan arwah..


Ciksue x tau ciksue dok taip apa..rasa cam lintang pukang je cerita kat atas ni..haha..lantak ar. skung pn dah x tau nak taip ape lg x da idea...t inshaallah ada masa free t ciksue update entry best2 k..doakan ciksue dapat blja dgn baik kt uitm ni...


k lah..tata uolls..
btw thank la pada sesiapa yang still singgah blog ciksue yg x seberapa ni.syg hampa semua :D




notapoket: gua x sempat nak ambik gmbo time MDs tu.so x leh nak tunjuk..hehe. nanti ada masa gua update pasai member u & roomate gua yg best  :D

Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com