Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

~ SURAT CINTA SEORANG ROCKERS UNTUK AWEKNYA ~




Surat cinta seorang rockers... jom layan :D



Salam awekku,

Amacam awekku?? Lu orait ke?? Gua harap lu ok-ok je...

Awekku, gua telah membaca surat lu tempoh hari. Apasal lu buat cenggini kat gua? Selama ni cintan gua terhadap lu bukan main. Lu ingat gua main-main ke? Cintan gua mendalam very deep you know!! very deep purple!! Lu tak perasan ke?

Apa yang kurangnya gua ni? Cuba lu cakap! Gua ni tak cukup hensem ke? Atau lu sudah ada balak lain? Lu sound gua beb! Mentang-mentang lu keja opis, lu ada skandal dengan mat despatch kat opis lu tu!! Mamat poyo tu lu nak? Apa barang?!!! Setakat mat despatch, kalau lu nak tau, gua dulu pun pernah mintak jadi cikgu tapi tak dapat. Bukan pasal gua takde kelayakan tapi tadika kemas jarang amik cikgu lelaki. Lagipun jiwa gua lebih kepada seni. Tiket konsert gua semua habis jual!! Sebab tulah gua jadi tukang jual tiket konsert funfair buat sekian lamanya sampai tauke funfair tu tak offer kat onglain. Gua memang betul-betul tak puas hati ni!! Lu memang bikin gua panas!! Sampai hati lu buat macam ni kat gua setelah apa yang gua dah kasik kat lu. Lu ingat gua ni apa?!!!!

Awekku, lu ingat tak dulu sewaktu lu & gua first time jumpa? Masa tu hujan. Lu takde payung. Lu lari pegi kat bus stop. Lu basah kuyup. Kesian pulak gua tengok lu kesejukan. Gua bukak jaket gua pastu kasik lu pinjam. Baek punya gua usya. Start tulah lu & gua sama-sama sudah feeling-feeling. Gua ingat lagi lagu "antara gadis" masa tu kita layan menjadi lagu tema cinta gua Kat lu. Gua selalu nyanyi lagu tu kat talipon public. Lu tak ingat ke? Ke lu dah lupa ?!!

Pehal lu buat cenggini?!! Gua dah tangkap cintan maut kat lu wo!! Janganlah buat gua macamni! Kalau lu tak suka cara gua, lu cakaplah! Janganlah kerana besday lu gua hadiahkan t-shirt metallica, lu buat camni pulak kat gua. Gua tau sapa gua. Gua memang macamni, rocker sejati !! Lu pun tau sapa gua. Dulu lu takdepun macam ni. Lu tak kisahpun!! Lu layan selamba je. Tapi kenapa sekarang lu berubah ?? Nampak je gua rocker tapi gua pun beriman jugak, beb ! Sembahyang jumaat tak tinggal wo!!

Lu pikirlah sendiri, beb ! Gua dah curahkan segala-galanya kat lu. Gua dah sound mak bapak gua yang gua nak meminang lu. Gitar Gibson secondhand gua tu gua dah gadai. Gua buat modal nak kawin dengan lu. Cayelah cakap gua, Gua tak tipu!! Betul cakap lu ! Gua harap lu pikirlah baik-baik, beb ! Gua dah takde awek lain lagi. Lu sorang jelah yang gua cinta. Awek lain gua usya dieorg tak layan gua cakap lu ! Gua tak tipu ! Betul punya cakap lu! 

Akhirkata dari gua, kenang gua dalam doa makan malammu. Semoga lu berbahagia, beb !!


Yang Benar,
Rockersejati



Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

8 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Michelle Hopell said...

wo .. sedap citer lu ni beb
hihi ..
dlm hati ada taman :D

Nur Shuhada said...

haha..lu bawu tau ka..

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

caya lah rockers ni.huhuhuhu

Cik FaRiZaM said...

perghhh pjg gile surat cinta dr rocker >>>>


singgah n follow sini
dr,
http://afasz.blogspot.com

Nur Shuhada said...

haha..mau tau ar..:D

Kierra said...

lawak gile baca.. :)

Fariz Reza said...

assalamualaikum.,, (^_^)
FR datang dari empayar yang jauh membawa surat perutusan buat saudari
Join segmen Cik Mai kan??
FR join juga , FR org pertama join
jumpa kat blog die tadi...

erm FR ade buat ( segmen: Pencarian bloglist ade berani ke?? )

kalau nak join jomla dapat tambah rakan dan trafik
FR memang nak tolong blogger baru dan lama

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-empayar-fariz-reza.html

(^_^)

Nur Shuhada said...

yup..sue join segmen Cik Mai..owh ya ka..
inshaallah t sue join,, :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com