Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

~SEGMEN SAYA NAK JOIN BLOGLIST KORN~

SALAM
Hai korang..korang dah lunch..?
tadi cik sue blogwalking kt blog BLOG BOLE BLAH.tetiba ada nampak satu Segmen dari brother KORN.. dah tu tunggu ape lagi..cik sue teruih taip ar..senang je nak join segmen ni..

ha yang kat atas ni,banner segmen ni 
sape2 nak join sila KLIK SINI


*notapoket : sapa nak join, cepat2 cikit, Cik sue tengok pun ramai giler join.sape cepat die dapat.sebab lebih 30 org akan ditapis dulu.:)


~ last date die 25 Mei 2012..



Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

4 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

KorN said...

thankz sebab sudi join bloglist korn..
and nice to meet ur blog..
happy blogwalking okei..

Nur Shuhada said...

welcome :)
orait

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah sini jap..dari segmen same..jom la jenguk blog kita kat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-blloglist-korn.html thanx tau(^_^)

Nur Shuhada said...

@Pecinta pink^^orait.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com