Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

~ SEGMEN EXCHANGE BLOGLIST "BLOGGER APAKAH" ~

haluuuuuuu...selamat petang..hari ni ari guru..korang dah wish ke belum kat cikgu2 korang..Cik sue dah..hehe

MK Syahir admin group BLOGGER APAKAH ? telah tag nama Cik sue..So untuk meramaikan segmen MK syahir ni terus Cik sue join la..lagi pun segmen die kacang goreng ja..hahahah :p
tak kene pun wat karangan STPM ...hehe

Syarat wajib : settle 
 * MK Syahir : Yang masukkan blog MK Syahir dalam  bloglist tu yang mana ek ??? 
    Cik sue dah letak kat bahagian LINK MENGELINK tu tau :)

sape2 nak join sila >>>>>TENYEH SINI


Cik Sue tag Mangsa yang Bertuah 

Mangsa Pertama : Angryyy Birdsss
Mangsa Ketiga : snf ada untukmu



~ PERINGATAN : TARIKH TAMAT 21 MEI 2012 


Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

11 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

bai baizura said...

dtg sini jugak:) dr segmen yg sama :p

Mk Syahir said...

waaa..thanks ye join segmen ceq..terharu =)

nama peserta telah pon diupdate dan akan diupdate lagi dari masa ke semasa =)

mohamad shazni said...

hye..juga dri segmen yg sam..sudah dtg menerjah anda...tolgt sediakan makan2..hehehe^_^

Nur Shuhada said...

bai baizura : haii..

Mk Syahir : welcome ..ok orait


Mohamad shazni : boleh je..t sy wat kndri ye..kte ramai2 berkelah kt sini :)

Mrs.BuduBilis said...

SALAM. SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA...JOM SINGGAH BLOG SY. DONE FOLLOW U ''
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

Fiza Diaries said...

salam..fiza datang dari segmen yang sama.. jemput singgah.. ^_^

http://fizadiaryyy.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-exchange-bloglist-blogger-apakah.html

jelah said...

rmai jgak yg join segmen ni...nk join jgak la..he3...

ikaa sharin said...

hallo , datang dari segmen yang samaaa :)

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada sepucuk surat utk awak :)

hamzah ian said...

gud luck dgn GA!!!!

Nur Shuhada said...

Jelah : ha tau xpe..join jgn x join :)

ikaa sharin : orait tngu t sya singgah blog kamu :)

hamzah ian : ok thank :) ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com