Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

~ NATURAL BEAUTY CONTEST II - ABG STALKER ~

Salam
Haii & selamat malam kepada semua blogger2 semua.. harap anda semua berada dalam keadaan sihat disamping orang2 yang anda sayang.

Cik sue sekali lagi mengataikan diri untuk join Contest plak dah..kn!!...
saja dok blogwalking tudia tetiba terlihat, ternampak, terserempak contest Natural Beauty. Saja la nak try.
besa la Cik sue kan memang suka join benda2 cam g ni... 
actually daripada x mengupdate pape join benda2 cam g ni bagus jugak kan ..hehe

Contest ini datangnye dari seorang blogger iaitu ABANG STALKER .


sesiapa yang nak join Contest ni or nak tahu maklumat lanjut tentang contest ni >> SILA KLIK MANJA  <<

Di bawah ni merupakan syarat2 untuk menyertai Contest ni.

Syarat-syarat
1. Hanya gambar nampak muka dan berhijab SAHAJA.

(badan,kaki,tangan x payah) Lelaki muka je.
2. Terbuka semua BLOGGER lelaki dan perempuan duk dalam Malaysia SAHAJA.
3. DILARANG bergambar dengan mimik tak senonoh (keluarkan lidah atau gigit bibir.err..-.-)
4. Gambar TANPA MEKAP or pakai lens/spec.Wajib la muka asli dan TAK EDIT.

So disebabkan nak gambar x mau yg diedit & x mau gambar yang tanpa mekap, aku memang x pakai sgt mekap2 ni & segala lens or spec.tp gambo mcm ape lagi..huduh + comot.dah x mekap kan..hahaha..

tapi x pa lah,Cik sue dengan ini berhasrat untuk menggunakan gambar dibawah ,kebetulan ada gambar Cik sue ambik sebelum nak keluar pergi beli barang baru2 ni. time tu snap je depan cermin bilik mak..tp x tau la sesuai ke x.em kira halal la. lantak la ape nak jadi..


ha nah ambak kau >>> sila abaikan yang di belakang tu..
(anggap je belakang tu taman bunga)



Dengan ini Cik Sue tag mangsa2 yang bertuah :)

Bunga2 

extra tag kumbang 


p/s : EXPIRED DATE 26 JULY 2012


Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

12 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Pecinta pink^^ said...

thanz tag:)

Fiza Diaries said...

Goodluck ciksue.. :)

Nur Shuhada said...

@Pecinta pink^^welcome

Nur Shuhada said...

@Fiza Diariesorait thank ye

CikMunBlogger said...

thanks tag yaw ! ;)

Nur Shuhada said...

@CikMunBloggerye sama2:)

mohamad shazni said...

heheh..nice one..gud luck yee..^__^

Nur Shuhada said...

@mohamad shaznihehe..makasih onie..

Fakhrul Haiyin said...

kak, thanx tag aku. hehe. insyaALLAH nnt aku join. XD

btw, lawa pic. nice. goodluck XD

Nur Shuhada said...

@Fakhrul Haiyinwelcome..orait dik ;D
haha.tq

hairy said...

pewitttt!! join ea...cmna kami xprsan..haha..gudluck :-)

Nur Shuhada said...

@hairyhaha,,saja wat senyap.. kih3
makasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com