Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

LUKISAN POTRET YANG SUPERB !!!!




Hai semua, camat mlm pada sesiapa yang otw nak tido tu. sebelum tido baca dulu entry cik sue.sekarang ni dah x tau nak update ape..hoho.tapi tetiba rasa nak update pasai lukisan2 ni un..

entry kali ni just nak cuci mata je,bagi yang ringan2 je. sebabbbbb Cik sue nak tunjuk la beberapa keping gambar hasil lukisan dari pelukis2 muda nama x dapat di kesan..Cik sue ambk hasil lukisan ni dalam sebuah group kat fb. Actually Cik sue memang suka sangat tengak lukisan potret ni.. tersangat la ohsemm.. Dulu cik sue penah ar aply course seni lukis and seni reka..siap g interview g.tp dukacita x dpt..hahaha, lukis pun setahun sekali, ada hati nak aply course tu.jangan berangan ar sue oit..bila ingat balik time g interview tu, masa nak htq hasil lukisan tu nak tergelak pun ada, tah ape2 ag cik sue lukis. wat malu je. tp kira ok ar x dpt course tu pun xpa tp cik sue dpt experience g interview...

ok straight to the point. lukisan yang nak tunjuk kat bawah sat lagi, tulun sediakan sudu untuk mengigit untuk mengelakkan kancing gigi..hik3 :D

ok lah kome layan la hasil lukisan yang telah menambat hati suci cik sue ni..hehe..ohsemmm :)

Yunalis Zarai

Rozita Che Wan

Dato Siti Nurhaliza

Maya Karin

Aishwarya Rai

Bruno Mars

Caiptan Jack Sparrow

Kate Beckinsale

Rob Thomas

Slash

gambo ni cam nak goda je. hehe

Tony Start (Iron Man)
I

David Beckham





Cik Sue rasa gambar tokwan ni cm susah je,siap kedut2 ag..perhhh memang tabik ar lukisan lepa ni

Lisa Surihani (ni kalau yusri tengok ni x tau nak cakap pa..sejibik cam bini dia) 



ok setakat tu je..maaf panjang sangat & banyak sangat gambar. 
kan dah cakap just nak cuci mata..
ok bye..tata 
 tunggu entry lin lak tu pun kalau cik sue rajin..hahaha :)




Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

3 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com