Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

KEJAMMMMMMMMM !!!!!!!

salam...



tadi cik sue on fb ada satu video dari fb ustaz zamri sharekan. video tu tanpa tajuk, pastu cik sue try la tengok,..ya allah, ....1 perkataan je cik sue boleh cakap kan..KEJAM!!!!!... kat fb punya la hot,,ramai giler dok share..tp mmang x patut ar pukul bby tu,
..cik sue sedih tengok video ni..tergamak pempuan tu pukul baby seteruk tu, kot ye pun salah orang lain jangan la lepaskan geram pukul baby,baby tu x da salah ape2,,em :(
,cik sue x pasti baby tu ank die ke x..yang paling x tahan tu tukang rakam pun boleh dok cakap ja, ambik la budak tu, boleh biar je kena pukul..


then cik sue cari kt youtube video ni rupanya ada, tajuk die "pengasuh dera bayi"..adoi lagi panas la..x pasti la orang tempatan ke orang indon..

xpe la korang tengok la sendiri .betapa kejam nye, :(
sebelum tengok sila pause kan lagu kt dlm blog cik sue..ok tq


video


Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

10 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Iza Zaty said...

mmg kejam pon -.- PEREMPUAN TAK DEK HATI !

hazdnul said...

memg kejam..sian baby tu..tapi tadi ada terbaca stu post cakap..pompuan tu dah kena tangkap n sedg dibicara.dia tak bpe btol. yang rakam tu pulak dah cuba halang tapi kena belasah..jadi dia rakam ni senyap2..tunjuk bukti kat polis..

mizz RFL said...

tp klu x silap kes ni da settle.. bnd tu jadi thun lepas.. org yg bsalah tu pn da dhukum

Nur Shuhada said...

Iza Zaty :tau xpa..kejam sgt..sedih tgk bby tu kne pkul

Hazdnul : owh ya ka,ptt la die pkul cm dh x ingt dnia, die x bpe btoi rpenye.owh bgus la bg thu polis :)

Mizz RFL : alhamdulillah kalau dh settle.:)

Si Matatajam said...

Kejamnya....

thaqibzaki said...

Cari video ni dekat utube takda. dah kena removed.

Nur Shuhada said...

thaqibzaki : a'ah video ni dh kne remove.kt tv3 pun ada kua td lepa perjelas balik psai video tu,memang pmpuan tu dh kne tangkp & dh di pnjarakan,

rAIHan said...

manusia akhir zaman. astaghfirullah.

done follow u..
jemput singgah:
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/makluman-utk-bakal-pelajar-uitm.html

Dayz said...

xla sys, ni ibu dera bby die.. xtau laa sbb dayz cek kt utube xdi die tulis ibu dere bby.. tpi rseny ibu bb tu xde prsaan bels khsian kut, rndh mrtbt die dr haiwan.. kcian bby tu, klau xnk bg kt dayz sbb dayz syukew bby nie.. tomey~ ^.^

ummi_norseha said...

sememngnye kejam...
dtg follow sn blik...tq sdi follow blog sy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com