Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

KAD KAHWIN ONLINE

Assalamualaikum


haii korang..dah makan ke blom..?
cik sue x mkn la ari ni puasa ag lor..tgk mak masak kt adik2 bau kt dpur ya allah..haha..

ok berbalik kepada tajuk di atas.....ni hampa tau dak kt facebook ada ala yang lepa dok try2 app Perkerjaan anda yang terbaik , kereta yang sesuai untuk anda, Artis lelaki yang sesuai untuk anda n macam2 lagi la..td Cik sue saja gatai p klik tang Kad Kahwin Online. hampa tau dak result die pa dia...

SILA LIHAT BAWAH >>>>>>





see >>> aku sesuai kawin umur 19.. denggg (ayat MK Syahir) pinjam sat noh :)
cheq dah 21 dah oiiii, mai mana 19...haha..awai bebenor 19 tuh, kalau time umur di ats request kt mak nak kawin mau kne cop gatai , ish2 kalau kawin time ni rasa ramai dah kot anak cheq...hahahaha...
 adoi..geli perut , ..rasa nak gulin2 :D
gambo di ats ni pun,,hadoi...haha


nota poket : hampa nak kawin bila wei...hahaha.... (nampak sangat aku tak dak kerja)


Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com