Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

" K-POP MAX - CINTA 247 (PARODY) LAWAK SIOT "

Hai selamat petang semua..cik sue boring la ptg2 ni, then ada 1 video..yg agk kelakau.hilang boring cik sue time ptg2 cam ni. Cik sue x tau nak update ape dah..just sja nk share kt hampa semua 1 video parody .ala2 k-pop g tu..sekali tgk macam ala-ala group super junior la plak.haha..memang tak boleh blah ar lepa ni ..lawak siot.geli gemenan pun ada .






Bila video parody terus teringat AmanWan, Mat Lutfi.& byk g ar..haha..Cik sue nak story mory cikit la pasai AmanWAn!!!!!!...kenal x.X kenal ???..Korang kenal x Aman Wan ni, xpa meh Cik sue nak story mory kt hampa noh.....Amanwan ni Vlogger yg terkenal dulu pernah meletop pasai sebuah parody pendek iklan tajuk die "Iklan Gangster" inspirasi filem KL Gangster arahan syamsul yusof memang sempoi n lucu parody yg amanwan buat tu...Korang perasan x AmanWan muka die ada la iras2 Aroon Aziz..kan2 !!, hehe
Vlog-vlog Amanwan ni pun kira setanding dengan Mat Lutfi & Anwar Hadi .kalau korang nak tahu Amanwan ni juga seorang pelukis komik amatur...hebak mung ni.... :)



...kelas kau AmanWan...
...sape2 nak kenal ni AMANWAN (OFFICIAL) FB ...
ni blog Aman wan KLIK SINI

Cik Sue suka sangat tgk video Vlogger dari amanwan ni..lucu kowt..


k .jemput la tengok video ni..
btw selebum nak tengok sila pause kan lagu dalam blog Cik sue ni ye ..
AmanWan pun ada menari-nari dalam video ni tp die nari sekejab je..haha. (cute)



video
kelakau ..hahahaha


Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com