Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

~ GA MENARIK ~



ASSALAMUALAIKUM
hai korang..malam ni cik sue join GA lagi,,hampa jangan tanya sebab pa noh. Cik Sue memang suka join2 semua ni, saja suka2. menang kalah belakang kira. Actually ada orang tag nama blog cik sue orang nye >>>>Ojie's Official Blog( ha saja nak promote) kalau rajin singgah2 la blog Ojie ni ye :) kalau Ojie baca thank ye ojie sbb tag cik sue.hehe
cam tau2 je cik sue suka join benda2 camni..

ok now berbalik pada tajuk post diatas..ingin saya menyatakan bahawa GA ini anda patut menyertainya. sungguh weii hampa kene join..hadiah pun sempoi ...... 


ha ni la banner GA ni cute kan . tuan blog pun cute OOO... 
hampa x caya sila>>>KLIK MANJA <<< kat sini

hadiah sempoi... beb..cepat2 la join . rugi kalau x join..


This GIVEAWAY only valid for only 10 DAYS
starting from 22 MAY 2012 - 31 MAY 2012


~ Di Sebabkan hampa ni Ohsem Cik Sue tag mangsa yang bertuah ni  ~

mangsa Pertama : APAKAH ( MK Syahir ) hehe
mangsa Kedua : inilah ceritaku ( Bai Baizura) huhu
mangsa Keempat : Aiyn Raidah  hoho





Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com