Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

" BIODATA CONTEST BY NURRA "


Haii saudala , saudali  chikibom,chikabom......apa habaq semua..hope semua sihat di samping orang2 tersyg noh..
Hari ni Cik sue join contest dari tuan blog NURRA..Cik sue tertarik dengan contest ni ,actually dalam contest ni kne hasilkan biodata ..teringat la plak zaman sekolah dulu.. geng2 pempuan ni la..budak2 lelaki cik sue jarang jumpa,selalunya budak perempuan la..suka sangat tulis biodata kt buku t past2 kt kawan yang  lain suruh tulis biodata jugak, Cik sue pun besa dah buat benda alah ni.tulis kt buku kawan...opss...kantoi sudah ....haha.. dah macam pelangi 1 page kat buku tu, macam2  jenis colour pen nak tonyoh kat situ..haha....kunun nye paling lawa la, padahal tulisan cam cakar ayam, nak baca pun x nampak penuh pen dah jadi pelangi buku tu.. sapa baca mesti nak muntah....

eh banyak pulak aku membebel..ok la kt bawah ni >>>>> BIODATA Cik Sue.


Bismillahirohmanirohim..........

~ Nama diberi Nur Shuhada Binti Mohamad Shuhari. Nama glamor Sue. Nama yang member-member suka  panggil shu, kakak. Nama manja cikit lepa panggil kite adik. Sebab apa lepa panggil kita adik antara sebabnye kite kecik sangat & ada la lagi sebab2 yang lain :)
~ Kita dilahirkan kat atas muka bumi allah ni pada 28 Mac 1991. Kita asal penang, sebab kita lahir kat situ.
~Warganegara : Malaysia 
~ Umur kita dah mencecah 21 tahun (dah boleh mengundi)..kah3..
~Kita masih belajar lagi kat UITM, Merbok.
~kita ada 3 adik beradik..
~Apa lagi nak citer ni..emm... ha, kita x suka susu..that why , salah satu penyebabnye kot kita kecik..haha..
~Suka senyum + gelak (awek muda)
*tu je la, mana leh habaq banyak2 , lemak ar kn.......nak tau sila berkenalan la.:)


sekian ... THE END


Cik Nurra yang comel >>>> sapa nak join KLIK SINI NOH

Slogan Nurra :

~ Menutup aurat itu indah kerana ia merupakan sebuah kewajipan bagi semua muslim terutamanya wanita.Tubuh badan seseorang wanita itu adalah sangat berharga dan suci, mana mungkin kemuliaan dan kesucian seseorang wanita itu dipamerkan kepada manusia yang tidak sepatutunya. Aurat ni ibarat emas permata, intan berlian yang sentiasa terjaga dan dilindungi malah diletakkan di dalam bekas yang cantik dan selamat.



Cik sue tag 



Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

0 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com