Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

TUTORIAL REGISTER HEARTBEAT





haii uolls..pa habaq sihat? ok ari ni Cik Sue nak share kt hampa semua serba sedikit tntang heartbeat and tutorial nk register skali k. Sebelum tu mesti ada yang dah tahu pasal Heartbeat ni kan. Pada sapa2 yang dah tahu tu ok ar, dan pada sesiapa yang belum tahu and yang dah tahu tapi x daftar memang rugi la cheq oiii... Kita  dah berblog ni apa kata dalam masa yang sama kita menjana pendapatan sampingan, tak kene duit pun,,dapat duit ag ada ar,hehe..Ok selain Heartbeat , kalau nak join klik SINI jab ag cik sue nak tunjuk tuto die , Nuffnang mmang ramai dah blogger lain tumpu, sekarang jom kita tambah pendapatan dengan menggunakan Heartbeat plak.hehe.

Klik SINI untuk mendaftar ye :)

1.Masuk ke laman HEARTBEAT. kemudian klik heartbeat.my. Lepas tu klik Create account.



2.Then korang daftar la akaun tu seperti biasa 



3.Kemudian lepas dah habis isi semua data , klik plak kat JOIN HB! Affiliate


4.lepas da klik tu scroll ke bawah & klik pulak word CLICK HERE


5. Kemudian kena la isi data nie dulu ..data2 ni * mengenai bagaimana cash out diterima * . Lepas dah siap isi semua sila klik SUBMIT k.


6. After that, korang akan jumpa page ni dan klik GET A CODE. kat sana korang boleh la pilih widget macam mana yang korang suka untuk letak banner iklan heartbeat tu..k :)



7. last sekali cara nak letak kod iklan semua tu..korang copy paste dulu code tadi dan letak dalam blog korang.. buat macam biasa..

pada sesiapa yang belum tahu ag ikut cara ni :

Dashboard > Design > Add Gadget > HTML Java Script.


8. Sekarang dah boleh la start BUAT DUIT DENGAN HEARTBEAT !!!. yey3 :D


apa lagi jom3..jangan tunggu lagi..


Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

0 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com