Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

Sumpah Lawak







haii..selamat petang semua..
korang kenal x gambar kt bawah ni......

MR.BEAN

kenal x ,kenal x..kalau tak kenal mmang nak kne panggg ..hehe,,x da la Cik Sue gurau ja..Siapa tidak kenal dengan Mr.Bean, pelawak inggeris yang begitu terkenal dengan telatah lawaknya.Die ni memang x blh blah ar..tp Cik sue suka tgk citer die..ok la ni serba sedikit Mr.Bean punya biodata...

Name > Rowan Sebastian Atkinson
Birth Place > Newcastle-upon-tyne, England 
Born > 6 January 1955
Occupation > Actor , Writer
Height > 6' (1.83m)
~ Merupakan anak kepada Ella May & Eric Atkinson 
~ Beliau merupakan pelajar pintar yang menuntut di Universiti Newcastle dalam bidang Kejuruteraan 
   Elektrik dan meneruskan sarjana tingginya di Universiti Oxford dalam bidang sains. 
~ Terkenal kerana filem seri television Blackadder dan Mr.Bean.

sekarang Cik Sue nak tunjuk kt hampa semua ada beberapa gambar tah hamba allah mana la yang edit gambar Mr.Bean ni..dh la muka dia kalau tgk sekali pun dah nak tergelak ni kan pulak edit kan.....lagi nak tergelak sambil golek2 la jawabnya....so korang layan la ..........



Loading....................

1

2

3

Jeng...jeng....jengg.....

 gambar asal justin beiber

 ni gambar asal x dapat dikesan 

 happy family Mr.Bean :)
 Gambar asal Johny Depp

 Ni pun gambar asal tak dapat dikesan..(gambar tentera mana la lepa ambk ni)

 mata bolat..seram tgk..haha

Salah satu gambar dalam watak Lord Of The Rings

 haha...so sweet..Watak Kate Winslet dalam Titanic

 Watak harry Potter

 dalam cerita Twilight

 Avatar pun ada ish2

Dalam cerita Mr.& Mrs. Smith

 haha yg ni x tau kata pa...

 seksi kot

 secocok..bagai pinang di belah2

citer OMBAK RINDU ...
(*muka lisa aaron aziz pun dh jd mr.bean..haha)


habis doh....yg ni je dapat cik sue tunjuk x larat nak upload la..hehe..

k lah....wasalam.....



Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

0 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com