Background

buih

Si Kacak & Si Cantik (My Followers)

Dashboard

Heartbeat

PERADUAN HEBAH & MENANG

Assalamualaikum...
haii uolls semua..selamat petang ari ini ari jumaat,hari punghulu segala hari..

Entry ptg ni Cik Sue ni kongsikan tentang pameran buku..korang semua mesti pernah pergikan pameran2 buku merata tempat kite selalu jumpe kn..Dalam ke redupan suasana petang jumaat ni Cik Sue ada terbuka la satu blog ni ..AMALINA SUHAIMI niat nye nak baca tentang lain tp terjumpa plak iklan PTS ni tadi.. Mempromosikan tentang pameran buku yang akan diadakan di PWTC pada 27 April - 6 Mei akan datang ni.sangat menarikkan,boleh shopping buku..Cik Sue pn dah lame x shopping buku ni...macam2 buku ada kt sana. Pameran buku ini di under PTS atau dikenali sebagai Publications & Distributors Sdn.Bhd.Syarikat ini merupakan syarikat yang menerbitkan dan mengedar pelbagai kategori buku dalam Bahasa Melayu..contohnya pendidikan,resepi,komik,remaja& kanak-kanak,novel islamik,motivasi & bantu diri,keluarga & kesihatan dan banyak lagi...hmm..so ape tunggu lagi moh la kite semua serbu kt sana 27 april nanti yo..:)

Ha btw sblum nk g sana, korang join la dulu peraduan hebah & menang ni ..hadiah lumayan menanti anda tau..x caya klik sini >>PERADUAN HEBAH & MENANG<<

Kalau siapa yang x berkesempatan nak pergi ke pameran buku anjuran PTS ni korang boleh je if nk tanya soalan ke,nak tahu buku yang baru keluar ka, beli buku sanat2(eh asal ckp x terus ni)..hehe..korang boleh je klik kt link ni.Portal PTS @ nak tahu perkembangan pape ke pasal PTS ni KLIK SINI..senang je..

JANGAN LUPA JOIN TAU !!!!!




Terima Kasih Kerana Sudi Baca! Kalau Suka Sila Like,Komen and Follow :)

0 000 orang nk komen kat Cik Sue :):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved Cik Sue.blogspot.com